Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/sg2686/public_html/includes/menu.inc).

Hyvää Jouluviikkoa! ✨

Tuotesarjat

Kaikissa hoidoissa käytetään korkealaatuisia, luonnonmukaisia tai aromaterapeuttisia tuotesarjoja.

 

Yon-Ka

Yon-Ka on monipuolinen ja laaja ranskalainen aromaterapeuttinen ihonhoitosarja. Tuotteiden lumoava tuoksumaailma ja tehokkaat vaikuttavat aineet tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä.

www.yon-ka.com

 

Pharmos natur

Pharmos natur on hyvin korkealuokkainen saksalainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan kaikissa tuotteissa pohjana on luomu Aloe vera -geeli. Tuotteissa ei ole alkoholia, vettä, kemiallisia säilöntäaineita, eikä hajusteita. Aloe vera -tuotteet sopivat hyvin ikääntyvälle kuivalle iholle, atoopikoille sekä allergikoille.

www.pharmos-natur.com

 

Primavera

Primavera on saksalainen luonnonkosmetiikkasarja. Käytämme hoidoissamme ja hieronnoissamme puhtaita Primaveran pohjaöljyjä sekä eteerisiä öljyjä. Sarjasta löytyy myös ylellisiä vartaloöljyjä ja suihkugeelejä.

www.primavera.fi

 

BareMinerals

BareMinerals on amerikkalainen ja maailmalla hyvin suosittu mineraalimeikkisarja. Sarjan ehdoton ykköstuote on luonnonmukainen mineraalipuuteri, joka sisältää vain ihoa hoitavia ja suojaavia puhtaita mineraaleja. Tuotteet sopivat erityisesti paitsi arkikäyttöön, myös juhla- ja häämeikkeihin, sillä ihosta saadaan luonnollisen heleä, eikä mineraalipuuteri tunnu iholla meikkivoiteen tavoin. Mineraalipuuteria käytetään myös aknen ja ruusufinnin hoidossa ja se sisältää fysikaalisen aurinkosuojakertoimen 15.

www.bareminerals.com

Palvelut

Silkistä saat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, ihonpuhdistukset sekä karvanpoistot.
Myös ripsien pidennykset ja meikkauspalvelu tarpeittesi mukaan. Lisänä
erikoishoidot, kuten ihon kiinteytyshoidot, happokuorinta ja mikroneulaus.

Hinnasto

Tuotesarjat